El perquè de

Em dic Víctor Da Costa i sóc un apassionat de l’esport i el running. Vaig estudiar Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per obtenir una formació més acadèmica d’allò que per a mi era una autèntica passió. Gràcies a això, ara gestiono el meu propi centre d’entrenament enfocat única i exclusivament a l’educació, l’entrenament i la motivació per a la pràctica esportiva individualitzada de persones.

Avalen la meva feina més de 15 anys d’experiència en el món del running, durant els quals he participat en curses internacionals com les icòniques maratons de Boston i Nova York, i vaig quedar en primera posició a la 10th Disney Princess Half Marathon d’Orlando. Als Estats Units, vaig treballar 5 anys com a formador i cap de l’àrea esportiva de l’acadèmia IdeaSports, dins del centre ESPN World Wide of Sports a Disney.

Superació, creixement i objectius

Filosofia

La salut és un dels pilars sobre els quals se sustenta VIWIL, perquè sense ella la pràctica d’esport es pot veure limitada. Un dels aspectes més importants al meu centre d’entrenament és la motivació per assolir els objectius, un àmbit en què guio als meus clients de forma personalitzada.

Un estil de vida basat en l’esport és indispensable per aconseguir equilibrar cos i ment. La pràctica d’esport pot fer que l’estat d’ànim de les persones millori substancialment, a més de derivar en un millor descans i, fins i tot, millorar l’autoconfiança.

La responsabilitat, la diversió en l’esport, el compromís i l’evolució personal són alguns dels valors amb els que treballo. A què esperes per començar a millorar?