Superació
personal
en l’esport

VIWIL és un centre d’entrenament esportiu pensat per a tots aquells esportistes que volen millorar el seu rendiment, aconseguir nous objectius I créixer personalment en l’àmbit de l’esport. Tot això, amb l’assessorament professional d’un especialista amb més de 15 anys d’experiència. Vols començar a superar-te?

Serveis

Seguiment online

Planificació d’entrenaments i seguiment a través d’eines online

Entrenament individual

Sessions individuals totalment adaptades a les teves necessitats esportives

Entrenament de grup

Sessions funcionals en grups reduïts amb diversitat d’exercicis i metes

PER QUÈ ESCOLLIR VIWIL?

L’esport com a estil de vida

Si gaudeixes de l’esport, a VIWIL et divertiràs mentre superes les teves pròpies marques, amb responsabilitat i voluntat de millora. La humilitat, l’exemple i l’honestedat són fonamentals al nostre centre d’entrenament, i amb això aconseguim que cada esportista marqui la seva pròpia pauta per aconseguir les seves metes.

A VIWIL ho donarem tot perquè assoleixis els teus objectius i et sentis millor que mai física i mentalment. Coneixeràs la tècnica necessària per a les teves rutines, sortiràs de la teva zona de confort i evitaràs lesions per practicar els teus esports preferits sense por i sense molèsties. El canvi està a un sol pas. Vols començar a sentir-te millor?

Casos d’èxit

Ens coneixem des de fa molt temps, però vam tornar a coincidir per casualitat. En Víctor em va proposar planificar les sessions d’entrenament per tenir una estructura marcada i poder millorar. Puc dir que gràcies a aquell dia he aconseguit assolir marques que mai hagués imaginat. Gràcies a l’estructura d’entrenament, l’alimentació, el feedback, els consells, les opinions i les preparacions -abans i després de les competicions-, tinc la seguretat que no podria estar millor preparat. Darrere de tot això, a més, sé que puc trobar-hi una persona 10, amb un tracte immillorable.

Albert

Actualment, amb en Víctor estem preparant un nou repte: la Cursa de la Ratafia, 21 Km per la muntanya. Per aquest motiu, vam començar a treballar la tècnica de córrer i fer treballs de força i entrenaments específics, mentre en Víctor m’assessora amb tots els aspectes clau per estar més que preparat per la cursa. Puc dir que no és només és el meu entrenador, sinó que és una persona propera, professional i de confiança, per això em té motivat per fer-me millorar esportivament. Gràcies Víctor! Viwil, my friend!

Joan

Tota la meva vida he fet esport, des de bàsquet fins a trail running, passant per alguna marató i mitja marató d’asfalt. Fa dos anys em van haver d’operar d’una hèrnia discal i vaig pensar que, tal i com em deia el meu doctor: “se t’ha acabat saltar per la muntanya”. Després de conèixer en Víctor ens vam posar a treballar molt específicament la força i la salut del meu cos per protegir la meva esquena. Abans del primer any des de l’operació ja estava “saltant” per la muntanya i, no només això, sinó que amb l’ajuda d’en Víctor he aconseguit també sentir-me millor que mai

Xavier